Sluiten Zoeken

Prettig kennis te maken: Blomsma SignCompany

Geplaatst op 12 juni 2023

We zijn verheugd u mede te delen dat Blomsma Print & Sign een belangrijke stap zet in haar ontwikkeling en vanaf vandaag een nieuwe (handels) naam draagt: Blomsma SignCompany. Blomsma SignCompany is een handelsnaam van Blomsma Print & Sign BV. Hoewel onze naam is veranderd, willen we benadrukken dat onze toewijding aan uitstekende dienstverlening en hoogwaardige signing producten onveranderd blijft. Bij deze naamswijziging hoort ook deze compleet vernieuwde website! Deze website vervangt de huidige Blomsma Print & Sign website. 

Deze nieuwe handelsnaam zal ook terugkomen op de correspondentie die u als klant of leverancier van ons gewend bent, zoals offertes, facturen etc.

Reden van de naamswijziging

De naam Blomsma SignCompany weerspiegelt onze kernactiviteiten en de brede scala aan producten en diensten die we aanbieden op het gebied van signage. Of het nu gaat om gevelreclame, voertuigbelettering, bewegwijzering, interieurdecoratie of hoogwaardige folies, we blijven oplossingen leveren die de identiteit en merkbeleving van onze klanten versterken of de werkomgeving verfraaien.

We willen benadrukken dat naast onze nieuwe naam alles blijft zoals u gewend bent. Ons team van experts blijft met dezelfde toewijding en passie werken om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. U kunt nog steeds rekenen op de uitstekende kwaliteit, de snelle doorlooptijd en de persoonlijke service waar we om bekend staan.

Blomsma PrintMedia en Blomsma Retailsiging niet langer in gebruik

De handelsnamen Blomsma PrintMedia en Blomsma Retailsigning zullen hiermee ook ophouden te bestaan en worden vervangen door de nieuwe naam Blomsma SignCompany. Ook de beide websites die hierbij actief waren zullen uit de lucht gaan en vervangen worden door de nieuwe website www.blomsma-signcompany.nl

We willen al onze gewaardeerde klanten, partners en leverancier bedanken voor het vertrouwen dat u in Blomsma Print & Sign stelt. We kijken ernaar uit om u van dienst te blijven onder de handelsnaam Blomsma SignCompany en uw signage-behoeften te vervullen met ons uitgebreide assortiment producten en diensten.

Als u vragen heeft over onze naamswijziging of over onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site.